ویزای شینگن


 آنچه باید در مورد ویزای شینگن بدانیم

شما میتوانید با ویزای شینگن اروپا به تمامی کشورهای عضو پیمان اروپا سفر نمایید. بسیاری از ایرانیان رویای سفر به اروپا را در سر دارند. برای سفر به کشورهای اروپایی اخذ ویزا الزامی است. برای گرفتن ویزای اتحادیه اروپا بهتر است از طریق محدوده شنگن اقدام کنید. در صورتی که ویزای شینگن داشته باشید بقیه کشورهای اتحادیه اروپا نظیر سوئیس به راحتی به شما ویزا خواهند داد.

اروپا از نظر ویزا گرفتن برای ایرانی ها به سه منطقه بریتانیا، منطقه شنگن(آلمان، اتریش، اسپانیا، ایسلند، ایتالیا، بلژیک، پرتغال، دانمارک، سوئد، فرانسه، فنلاند، لوکزامبورگ، نروژ، هلند ، یونان) و کشورهای اتحادیه و اروپا شرقی تقسیم می شود. گرفتن ویزای بریتانیا با پاسپورت ایرانی نسبتا ساده است فقط کافی است بتوانید ثابت کنید قدرت پرداخت هزینه های سفر و قصد برگشت به ایران را دارید. در صورتی که دعوت نامه از کسی در انگلیس داشته باشید خود به خود فرد دعوت کننده تعهد برگشت شما به ایران را به عهده می گیرد.


ویزای شینگن چیست ؟

ویزای شینگن سندی است که برای سفر به/دیدار از کشورهای منطقه شینگن از جانب مقامات مربوطه برای شخص متقاضی صادر می شود. در زیر یک نمونه از تصویر ویزای شینگن را می بینید.

منطقه ی شینگن شامل 26 کشور است که با یکدیگر توافق کرده اند شهروندان شان آزادانه و مانند یک کشور واحد در سراسر آن مسافرت کنند. از میان 26 کشور متعهد به توافق نامه یا پیمان شینگن، 22 کشور عضو اتحادیه ی اروپا و 4 کشور عضو انجمن تجارت آزاد اروپا (EFTA) هستند.

منطقه ی شینگن اکثریت کشورهای اروپایی را به جز بریتانیا و کشورهایی نظیر رومانی، بلغارستان، کرواسی، قبرس و ایرلند در بر می گیرد، که به زودی این کشورها نیز عضو شینگن خواهند شد. با این حال، کشورهایی نظیر نروژ، ایسلند، سوییس، و لیختن اشتاین عضو اتحادیه ی اروپا نیستند، ولی جزء کشورهای منطقه شینگن هستند و از مزیت مسافرت آزاد در این منطقه بهره مندند.


کشورهای عضو شینگن

  • اتریش
  • بلژیک
  • جمهوری چک
  • دانمارک
  • استونی
  • فنلاند
  • فرانسه
  • آلمان
  • یونان
  • مجارستان
  • ایسلند
  • ایتالیا
  • لتونی
  • لیتوانی
  • لوکزامبورگ
  • مالت
  • هلند
  • نروژ
  • لهستان
  • پرتغال
  • اسلواکی
  • اسلوونی
  • اسپانیا
  • سوئد
  • سوییس
  • لیختن اشتاین


چه کسانی به ویزای شینگن نیاز دارند؟

شهروندان کشورهای غیر عضو شینگن برای ورود به قلمروی شینگن الزاما به ویزای شینگن نیاز دارند. هرچند، موارد استثنائی نیز برای این قانون وجود دارد:زیرا برخی از کشورهایی که عضو پیمان شینگن نیستند، هم چنان می توانند بدون ویزا به قلمروی شینگن وارد شوند.


انواع ویزای شینگن

بسته به هدف و ماهیت سفر، نوع ویزای شینگن متقاضی تعیین می‌گردد. نوع این ویزا از طرفی مدت اعتبار این ویزا را تعیین خواهد کرد. بنابراین انواع ویزای شینگن تعیین کننده نحوه و شرایط ورود شما به یک یا چند کشور حوزه شینگن خواهد بود. این ویزا به ۳ دسته کلی تقسیم بندی می‌شوند:

  1. ویزای اتحادیه شینگن یا (Uniform Schengen Visa (USV
  2. ویزای اعتبار محدود منطقه‌ای یا (Limited territorial validity visa (LTV
  3. ویزای ملی یا National Visa

۱- ویزای اتحادیه شینگن

ویزای اتحادیه شینگن در واقع همان ویزای گردشگری اروپا است. دارنده این ویزا اجازه دارد هر ۶ ماه یک‌بار به مدت حداکثر ۹۰ روز به کشورهای عضو اتحادیه شینگن سفر کرده و در آن اقامت داشته باشد.

بر اساس هدف متقاضی از سفر به هر یک از کشورهای عضو پیمان، ویزای اتحادیه شینگن به ۳ دسته ویزای A, B, C  تقسیم می‌شوند که طبعا یکی از آنها به متقاضی تعلق می‌گیرد.

ویزای شینگن نوع A

ویزای نوع A نوعی ویزای ترانزیت فرودگاهی است که تنها به فرد اجازه می‌دهد تا در یکی از فرودگاه‌های حوزه شینگن پرواز خود را تعویض و به کشوری خارج از حوزه شینگن سفر کنید. این ویزا تنها برای استفاده از فرودگاه‌های محدوده شینگن معتبر است و فرد اجازه خروج از فرودگاه را نخواهد داشت.

ویزای شینگن نوع B

ویزای نوع B نیز نوعی ویزای ترانزیتی است که الصاق آن به پاسپورت، به فرد اجازه خواهد داد تا ظرف حداکثر ۵ روز از خاک کشوری در منطقه شینگن عبور کنید.

ویزای شینگن نوع C

ویزای نوع C در واقع ویزای کوتاه ‌مدت برای سفر به حوزه شینگن است و فرد مجاز است در طول زمانی که هنگام دریافت این نوع ویزا مشخص می‌شود، در کشورهای عضو اتحادیه شینگن اقامت داشته باشد. ویزای نوع C  خود بسته به اهداف سفر و شرایط متقاضی به ۳ دسته تقسیم بندی می‌شوند:

  • ویزای سینگل شینگن یا ویزای یک بار ورود
  • ویزای دوبار ورود شینگن
  • ویزای مولتیپل شینگن یا ویزای چند بار ورود

۲- ویزای اعتبار محدود منطقه‌ای شینگن

ویزای LTV شینگن نوعی ویزای موقت است که بنا بر دلایلی ویژه و اضطراری و با شرایطی خاص صادر می‌شود. شرایطی اضطراری همچون دلایل انسان دوستانه یکی از رایج‌ترین موارد برای صدور ویزای اعتبار محدود منطقه‌ای شینگن محسوب می‌شوند. الصاق این ویزا در گذرنامه بدان معنی خواهد بود که فرد مجاز است تنها به همان کشوری که از آن ویزا دریافت کرده‌ است یا در چند کشور محدود دیگر ناحیه شینگن که در زمان اخذ ویزا مشخص شده تردد نماید و اجازه ورود به دیگر کشورهای حوزه شینگن را نخواهد داشت. یکی دیگر از مواردی که عموما صدور این نوع ویزا را موجب می‌شود به نحوه تعامل با پناهندگانی باز می‌گردد که بدون مدارک معتبر وارد منطقه شینگن شده‌اند.

۳- ویزای ملی و یا ویزای نوع D شینگن

ویزای ملی شینگن (National Visa) که به ویزای نوع D شینگن نیز معرف است اختصاصا برای افرادی صادر می‌شود که برای تحصیل، کار و یا اقامت دائم می‌بایست در یکی از کشورهای این منطقه اقامت داشته‌باشند. به بیان دیگر، ویزای ملی شینگن برای افرادی صادر خواهد شد برای هدفی خاص (همچون بیزینس و یا تحصیل) و برای مدت زمانی طولانی نیاز به اقامت در یکی از کشورهای اروپایی دارند و پس از اتمام مدت مشخص شده، به کشور خود بازخواهند گشت. بر این اساس می‌توان ویزای نوع D شینگن را به دو دسته سینگل و مولتی تقسیم بندی کرد.

ویزای نوع D شینگن – سینگل

ویزای ملی شینگن می‌تواند در مواردی همچون افرادی که با هدف استفاده از خدمات درمانی قصد اقامت محدود برای دوره‌ای تعیین‌شده در یکی از کشورهای عضو ناحیه شینگن را دارند و پس از آن به کشور خود بازخواهند گشت، به صورت یک بار ورود صادر شود.

ویزای نوع D شینگن – مولتی

اما با ویزای چند بار ورود نوع D، فرد بدون نیاز به اخذ هرگونه ویزای دیگری در اروپا اجازه دارد بدون محدودیت به‌ تمامی کشورهای حوزه شینگن سفر کند. افراد زیر می‌توانند برای این نوع از ویزا اقدام نمایند:

  • دانشجویان بین‌المللی که درصدد آغاز تحصیل در یکی از مقاطع تحصیلی در کشورهای عضو شینگن را دارند. برای این افراد ویزای یک ‌ساله صادر می‌شود که قابلیت تمدید است.
  • دانشجویان خارجی که برای پیگیری پروژه‌های تحقیقاتی تحت شرایط خاص و برای مدتی مشخص به کشوری در حوزه شینگن سفر می‌کنند.
  • پروژه و یا فعالیت‌های علمی و آموزشی در یک مرکز تحقیقاتی یا موسسه معتبر آموزشی در هریک از کشورهای حوزه شینگن. این ویزا البته با بررسی دقیق سوابق علمی فرد و اعضای خانواده‌اش صادر می‌شود.
  • افراد متخصصی که به منظور به اشتراک گذاشتن تخصص خود به کشوری در منطقه شینگن سفر می‌کنند. ورزشکاران، هنرمندان یا هر حرفه تخصصی دیگری در این دسته بندی قرار می‌گیرند.
  • موارد اضطراری همچون شرایط حاد پزشکی که فرد نتواند برای مدت مشخصی منطقه شینگن را ترک نماید.


مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای شینگن

مدارک مورد نیاز شاید مهمترین بخش برای درخواست این ویزا باشد، زیرا پیش از مصاحبه این مدارک شماست که معرف شما خواهد بود. به بیان دیگر همین مدارک ارائه شده توسط متقاضی سرنوشت ویزا شدن و یا ریجکت درخواست وی را تعیین می‌کند.

در پی مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای شینگن را با هم مرور می‌کنیم:

  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • عکس مناسب
  • شناسنامه
  • پاسپورت یا گذرنامه
  • مدارک شغلی و کاری
  • پرینت گردش حساب مالی
  • نامه تمکن مالی
  • بلیط پرواز
  • رزرو هتل
  • بیمه مسافرتی
  • 80 تا 120 یورو جهت انجام انگشت نگاری در سفارت

تمام مدارک باید به زبان مورد درخواست سفارت ترجمه شوند و در روز انگشت نگاری توسط متقاضی به سفارت تحویل داده شوند. قطع عکس‌ها باید اندازه ۳٫۵ در ۴٫۵ سانتی متر باشد. پاسپورت متقاضی نباید کمتر از ۳ ماه اعتبار داشته باشد و ارائه پاسپورت‌های قبلی نیز الزامی است. حداقل پوشش بیمه مسافرتی برای ویزای شینگن ۳۰ هزار یورو است.


نکات ضروری برای دریافت ویزای شینگن

در خصوص مدت اعتبار ویزای شینگن باید به یک بحث مهم توجه داشت و آن اینکه کدی اختصاصی برای مسافرت‌های هر فرد وجود دارد که نشان دهنده تعداد دفعات مجاز تردد وی در این مدت ۹۰ روزه است. برای مثال فردی که کد مالتیپل شینگن در ویزای وی ثبت شده ‌باشد، می‌تواند ۹۰ روز اقامت مجاز خود در حوزه شنگن را در یک نوبت ۳ ماهه به پایان برساند یا این فرصت ۹۰ روزه را تقسیم کرده و در چند بار ورود از آن استفاده کند.

این در حالیست که اگر کد سینگل در ویزای شینگن فردی درج شده باشد، حتی در صورتی که تنها ۱ روز در منطقه شینگن اقامت داشته و اروپا را به هر دلیلی ترک کند و از اعتبار ۱۸۰ روزه ویزای وی نیز زمان بسیاری باقی مانده باشد، برای برای ورود مجدد به منطقه شینگن باز دیگر برای ویزا اقدام کند و تا زمان صدور ویزای جدید حق ورود به هیچ یک از کشورهای این منطقه را نخواهد داشت.

به چند نکته مهم دیگر نیز در خصوص این ویزا در ادامه اشاره می‌کنیم:

  • برای درخواست ویزای شینگن از سفارت اتریش تمامی مدارک می‌بایست به زبان آلمانی ترجمه شود
  • همراه داشتن ۶۰ یورو در روز مصاحبه الزامی است
  • پس از صدور ویزا ضمانت نامه ۵۰ میلیون تومانی به ازای هر نفر دریافت خواهد شد
  • در صورت ویزا نشدن درخواست، مبلغی بابت هزینه‌های جاری کم شده و مابقی مبلغ بازپرداخت خواهد شد

ویزا استرلیا

استرالیا به دلیل تنوع زیستی و گیاهی فوق العاده و عجایب طبیعی بی نظیری که دارد در دنیا زبانزد است. تجربه سفر به استرالیا یک تجربه به یاد ماندنی است که قابل مقایسه با هیچ جای دیگری نخواهد بود. با اخذ ویزای توریستی استرالیا سفر خود را آغاز کنید و در این کشور شگفت انگیز گردش نمایید. استرالیا به علت آب و هوای معتدلی که داراست، کشوری چهار فصل محسوب می شود و در تمام طول سال پذیرای حضور گردشگران می باشد. اگر در طول تعطیلات سال نوی میلادی به استرالیا سفر کنید، فرصت تماشای جشن ها و فستیوال های داخلی بی نظیری که برگذار می شود را خواهید داشت.

در حال حاضر پروسه اخذ ویزای توریستی استرالیا با توجه به فراهم شدن امکان ثبت درخواست های ویزای توریستی به صورت آنلاین، بسیار کوتاه شده است. همچنین با توجه به این قابلیت شما می توانید بدون حضور پیدا کردن در سفارتاسترالیا، تمام مراحل اخذ ویزای توریستی استرالیا را پیگیری نمایید.

اگر هدفتان از سفر به استرالیا گردش، بازدید از دوستان و آشنایان، برگذاری قرارهای کاری یا حضور در کنفرانس باشد، به ویزای توریستی استرالیا نیاز پیدا خواهید کرد. برای اخذ ویزای توریستی استرالیاباید از طریق زیر گروه ۶۰۰ اقدام نمایید. مدت اعتبار ویزای توریستی استرالیا، که به صورت الکترونیکی صادر می شود، بین ۳ تا ۶ ماه و با توجه به درخواست متقاضی، متغیر است. پس از دریافت تایید ویزا از سوی سفارت، متقاضی می تواند به استرالیا سفر کند.

هدف از سفر به استرالیا:
همانطور که گفته شد متقاضیان برای گردش در استرالیا، بازدید از آشنایان و برگذاری دیدارهای کاری از ویزای توریستی استرالیا استفاده می کنند. متقاضیانی که موفق به اخذ ویزای توریستی استرالیا می شوند، اجازه کار یا حضور در دوره های آموزشی با مدت بیش از ۳ ماه نیستند. همچنین متقاضیان نمی توانند ویزای توریستی استرالیا را به انواع دیگر ویزاها یا اقامت دائم تبدیل نمایند.
ویزای توریستی استرالیا (زیرگروه ۶۰۰) به تعدادی زیر شاخه تقسیم می شود، که مهم ترین موارد آن عبارت است از:

ویزای گردشگری استرالیا:
اگر قصد گردش در استرالیا و بازدید از مناظر زیبای آن یا دیدار با والدین یا فرزندان خود را دارید، بهتر است برای این نوع از
ویزای استرالیا درخواست دهید.
برای این نوع ویزای استرالیا می توانید به صورت آنلاین از ایران اقدام نمایید. در صورتی که از ایران برای این نوع ویزای توریستی استرالیا اقدام کنید باید ۱۴۰ دلار استرالیا بپردازید؛ در حالی که اگر از استرالیا برای برای این نوع ویزای استرالیا اقدام نمایید هزینه شما ۳۴۰ دلار استرالیا خواهد شد. دارندگان این ویزای توریستی استرالیا اجازه کار نخواهند داشت. همچنین تحصیل با این ویزای استرالیا تا سقف ۳ ماه مجاز می باشد. به طور معمول متقاضیان به پلیس چک و معاینات پزشکی نیاز پیدا خواهند کرد. پلیس چک و معاینات پزشکی انجام شده یک سال اعتبار خواهند داشت. اعتبار این ویزا بین ۳، ۶ و ۱۲ ماه متغیر است.

ویزای توریستی فامیلی استرالیا:
برای دریافت این نوع ویزای استرالیا باید دعوت نامه ای از جانب یکی از دوستان یا آشنایان خود که در استرالیا ساکن هستند، دریافت کنید. یکی از مناسب ترین راه ها برای سفر به استرالیا دریافت ویزای توریستی فامیلی استرالیا می باشد. در این روش شخص دعوت کننده مبلغی بین ۵۰۰۰ تا ۱۵۰۰ دلار استرالیا نزد دولت استرالیا امانت می گذارد. این مبلغ پس از خروج شما از کشور استرالیا آزاد شده و فرد دعوت کننده امکان برداشت آن را خواهد داشت. برای این نوع ویزای استرالیا می توانید به صورت آنلاین از ایران اقدام نمایید. در صورتی که از ایران برای این نوع ویزای توریستی استرالیا اقدام کنید باید ۱۴۰ دلار استرالیا بپردازید. دارندگان این ویزای توریستی استرالیا اجازه کار نخواهند داشت. همچنین تحصیل با این ویزای استرالیا تا سقف ۳ ماه مجاز می باشد. به طور معمول متقاضیان به پلیس چک و معاینات پزشکی نیاز پیدا خواهند کرد. پلیس چک و معاینات پزشکی انجام شده یک سال اعتبار خواهند داشت. اعتبار این ویزا بین ۳، ۶ و ۱۲ ماه متغیر است.

ویزای توریستی بیزینسی استرالیا :
در صورتی که برای حضور در کنفرانس، برگذاری مصاحبه شغلی، انعقاد قرارداد کاری و مواردی همانند این را دارید، نیاز به درخواست برای ویزای توریستی بیزینسی استرالیا خواهید داشت. برای این نوع ویزای استرالیا می توانید به صورت آنلاین از ایران اقدام نمایید. در صورتی که از ایران برای این نوع ویزای توریستی استرالیا اقدام کنید باید ۱۴۰ دلار استرالیا بپردازید. اعتبار این ویزا بین ۳، ۶ و ۱۲ ماه متغیر است. به طور معمول متقاضیان به پلیس چک و معاینات پزشکی نیاز پیدا خواهند کرد. پلیس چک و معاینات پزشکی انجام شده یک سال اعتبار خواهند داشت. دارندگان این ویزای توریستی استرالیااجازه کار نخواهند داشت. همچنین تحصیل با این ویزای استرالیا تا سقف ۳ ماه مجاز می باشد. متقاضیانی که قصد شرکت در کنفرانس دارند، می توانند از طریق زیر شاخه های ۴۵۶ و ۴۵۹ نیز برای اخذ ویزای استرالیا اقدام نمایند. 

هزینه ی ویزای توریستی استرالیا:
از جولای ۲۰۱۵ هزینه بررسی پرونده های ویزای توریستی استرالیا ۱۴۰ دلار استرالیا، تعیین شده است. هزینه بررسی پرونده ها در صورت رد شدن درخواست مسترد نخواهد شد.
زمان رسیدگی ویزای توریستی استرالیا:
زمانی که طول می کشد تا درخواست ویزای توریستی استرالیا بررسی گردد، ۱ ماه است. اگرچه برای پرونده هایی که به صورت آنلاین ثبت شوند، این زمان به میزان زیادی کاهش می یابد.

مدارک لازم برای ویزای توریستی استرالیا

پرکردن فرم برای هر نفر مجزا  الزامی می باشد. از بین فرم های ۱۴۱۵، ۱۴۱۸ و ۱۴۱۹ باید یکی را پر نمایید. برای اطلاع از چگونگی تکمیل فرم با مشاوران خود مشورت نمایید.

پاسپورت متقاضی و همراهان الزامی می باشد. اگر برای بچه زیر ۱۸ سال که حداقل یکی از سرپرستان خود را همراه ندارد، درخواست پر می نمایید باید فرم های ۱۲۲۹ را پر کنید و رضایت نامه از طرف سرپرست بچه، همراه خود داشته باشید. اگر بچه زیر ۱۸ سالی که همراه شماست تحت تکلف فردی در استرالیا باشد، باید فرم ۱۲۵۷ را پر نمایید. یک قطعه عکس ۳٫۵*۴٫۵ با پس زمینه سفید که از شانه به بالا مشخص باشد، لازم می باشد. نام و نام خانوادگی خود را پشت عکس بنویسید. شناسنامه و کارت ملی متقاضی و همراهان متقاضی لازم می باشد. تصویر پاسپورت الزامی می باشد. اگر سفرهای دیگریداشته اید که در پاسپورت شما درج شده است، نیاز به تهیه تصویر آن ها دارید. پرینت حسابها، فیش حقوقی و مدارک مربوط به حساب بانکی مورد نیاز است. گواهی اشتغال به کار یا کارت دانشجوییو مدارکی که با فعالیت های فعلی شما مرتبط می باشد، مورد نیاز است. اگر با استفاده از دعوت نامه درخواست می دهید، نامه مربوطه و اطلاعات مربوط به دعوت کننده مانند اطلاعات حساب، مورد نیاز است. نسبت به تهیه مدارکی که نشان دهنده بازگشت شما از استرالیا میشود اقدام نمایید، به طور مثال:
نامه از کارفرما که نشانگر قصد بازگشت شماست.
نامه ثبت نام در دانشگاه یا مدرسه و…
سند اموال و دارایی هایی که در کشور خود دارید.
اگر درخواست سفر توریستی به استرالیا دارید، با دقت برنامه ی سفر خود را عنوان کنید. سند ازدواج (در صورت متاهل بودن) یا سند طلاق یا سند فوت همسر. مدارکی که نشان دهنده شرکت شما در بیزینس یا سمینار باشید. نامه دعوت نامه ای از سازمان مربوطه که شما را دعوت کرده است. جزئیات ثبت نام کنفرانس. نامه ای از طرف دعوت کننده که به بیان دلایل سفر شما می پردازد. به معرفی مهارتهای شغلی و تحصیلی خود بپردازید. از شغل فعلی و وظایفی که بر عهده شماست، بنویسید. در صورتی که شرکتی را خودتان تاسیس کرده اید اطلاعاتی مانند کد مالیاتی شرکت، شماره ثبت شرکت و گزارشهای سالیانه شرکت را فراهم نمایید. هنگامی که برای ویزای توریستی درخواست می دهید، فرم ارزیابی ویزای توریستی را تکمیل کنید.
اگر قصد مهاجرت به استرالیا  را دارید، اقدام از طریق درخواست ویزای توریستی استرالیا راه حل مناسبی نخواهد بود.

مدارک شناسایی:

کپی از تمام صفحات پاسپورت متقاضیان
یک قطعه عکس ۵/۴* ۵/۳ (در نظر داشته باشید که عکس باید کمتر از ۶ ماه گذشته و با پشت زمینه سفید باشد)
مدارک شناسایی با ترجمه رسمی از متقاضی و همراهان (در صورت تغییر نام، متقاضی باید سند رسمی مدارک تغییر نام خود را پیوست نماید.)
در صورتی که متقاضی به خدمت سربازی اعزام شده باشد می بایست مدارک رسمی خدمات خود وکارت پایان خدمت را پیوست نماید.

مدارک مالی و شغلی:

مدارک بانکی مبنی بر داشتن مبالغ کافی برای هزینه های سفر شامل پرینت بانک، نامه اشتغال به کار، فیش حقوقی و مدارک مالیاتی.
ارائه دعوتنامه در صورت بازدید از اقوام یا دوستان. در صورتی که فردی در استرالیا هزینه سفر شما را پرداخت می کند می بایست مدارک بانکی مبنی بر در اختیار داشتن مبالغ کافی برای ساپورت متقاضی را ارسال نماید.
ارائه رزرو هتل و بلیط
نامه اشتغال به کار، نامه مرخصی از محل کار
نامه اشتغال به تحصیل
مدارک مرتبط با اعضای درجه یک خانواده در ایران
اسناد ملکی

ویزای توریستی :

این ویزا مناسب کسانی است که قصد تفریح و سفر به استرالیا را برای مدت زمان حداکثر ۶ ماه دارند ولی ویزای توریستی مجوزی برای تحصیل یا اشتغال در خاک استرالیا محسوب نمی شود.

ویزای توریستی – دیدار خانواده:

این ویزا برای کسانی صادر می شود که قصد دیدار اعضای درجه یک خانواده خود را دارند. با این ویزا شما مجوز کار یا تحصیل در استرالیا را نخواهید داشت و حداکثر زمان استفاده از این نوع ویزا ۶ ماه می باشد.

ویزای توریستی – کاری:

ویزای توریستی کاری برای صاحبان مشاغل یا کسانی که قصد شرکت در همایش یا کنفرانس در استرالیا دارند صادر می شود. دارندگان این ویزا اجازه کار یا اقامت در استرالیا را ندارند.