ویزا سایر کشورها

کشور نوع ویزا زمان تحویل مدارک لازم

روسیه  russia

15 روزه توریستی عادی              

15 روزه توریستی فوری

یک ماهه تجاری عادی

یک ماهه تجاری فوری

3ماهه تجاری سینگل عادی

3ماهه تجاری سینگل فوری

3ماهه تجاری دبل عادی

3ماهه تجاری دبل فوری

یکساله تجاری مولتی پل

8 روز کاری

3 روز کاری

20 روز کاری

15 روز کاری

20 روز کاری

15 روز کاری

20 روز کاری

15 روز کاری

30-25 روز کاری

حضور مسافر در ایران الزامی است

اصل پاسپورت+ یک قطعه عکس 4*3 +تسویه کامل

مشخصات فردی+بلیت رفت و برگشت

جهت ویزای توریستی رزرو هتل الزامی است

(ویزا طبق تاریخ بلیت صادر می شود)

مسافر باید در صورت عدم اقامت در هتل طی 48 ساعت

در اداره پلیس ریجستر شود

مبدا پرواز مسافر از تهران و مقصد مسکو باید باشد و در صورت ورود به شهر

دیگری از روسیه به جز مسکو، دچار مشکل و دیپورت خواهد شد.

ویزای تجاری 1ساله نیاز به آزمایش ایدز و مصاحبه دارد.

اکراین  parchm-okrain_400

ویزای یک هفته ای

ویزای 2 هفته ای

25 روز کاری

اصل پاسپوت با سه صفحه خالی و اعتبار بالای 8 ماه+ دو قطعه عکس 4*3+ گردش حساب

یکماهه آخر با مانده حداقل 15 میلیون تومان به لاتین یا تمکن مالی+گواهی اشتغال به کار

یا جواز کسب یا اساسنامه شرکت+ کپی از صفحات 1 و 2 شناسنامه(جداگانه) +آدرس و تلفن محل کار

و منزل+چک ضمانت شخص ثالث (کاسب معتبر) 25 میلیون تومانی

(حضور مسافر جهت مصاحبه الزامی است )

ویزای فوری فقط برای دارندگان ویزای شنگن امکان پذیر است

حضور مسافر در ایران الزامی است

ازبکستان  uzbk0001

15 روزه توریستی عادی

15 روزه توریستی فوری

یک ماهه تجاری

14 روز کاری

7 روز کاری

20 روز کاری

اصل پاسپورت +2 قطعه عکس 4*3+ رزرو هتل+ گواهی اشتغال به کار + تاریخ شروع ویزا

(تاریخ سفر)+ تسویه کامل

مسافر باید در صورت عدم اقامت در هتل طی 48 ساعت در اداره پلیس ریجستر شود

رزرو هتل ویزای توریستی باید توسط این آژانس انجام گیرد

حضور مسافر در ایران الزامی است

قزاقستان  kazaki

 

 

یک ماهه توریستی عادی

یک ماهه توریستی فوری

دو ماهه توریستی دو بار ورود عادی

دو ماهه توریستی دو بار ورود فوری

یک ماهه تجاری عادی

سه ماهه توریستی سه بار ورود


 

15 روز کاری

10 روز کاری

15 روز کاری

10 روز کاری

15 روز کاری

15 روز کاری

اصل پاسپورت+ 1 قطعه عکس 4*3 + تکمیل فرم مربوطه +مشخصات پرواز

و نام هتل محل اقامت در قزاقستان+ تاریخ شروع ویزا (تاریخ سفر)+تسویه کامل

مسافر باید در صورت عدم اقامت در هتل طی 48 ساعت در اداره پلیس ریجستر شود

در ویزای سه ماهه در هر بار ورود 30 روز اجازه اقامت دارد

حضور مسافر در ایران الزامی است

قرقیزستان  %d9%be%d8%b1%da%86%d9%85-%da%a9%d8%b4%d9%88%d8%b1-%d9%82%d8%b1%d9%82%db%8c%d8%b2%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86

15 روزه توریستی عادی

15 روزه توریستی فوری

یک ماهه توریستی عادی

یک ماهه توریستی فوری

یک ماهه تجاری

20 روز کاری

15 روز کاری

20 روز کاری

15 روز کاری

15 روز کاری

اصل پاسپورت +2قطعه عکس 4*3 +تسویه کامل + تاریخ شروع ویزا

(تاریخ سفر) + مشخصات فردی

حضور مسافر در ایران الزامی است

تاجیکستان  29_xy66

یک ماهه عادی

یک ماهه فوری

یک ماهه دانشجویی

یک ماهه تجاری

12 روز کاری

3-2 روز کاری

10-7 روز کاری

10-7 روز کاری

اصل پاسپورت + 2 قطعه عکس+ مشخصات فردی+ تاریخ شروع ویزا(تاریخ سفر)+تسویه کامل

دانشجویی: اسکن کارت دانشجویی+ اسکن قرارداد با دانشگاه مربوطه

تجاری: اصل قرارداد با شرکت مربوطه در تاجیکستان

حضور مسافر در ایران الزامی است

ترکمنستان  %d8%aa%d8%b1%da%a9%d9%85%d9%86%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86

توریستی عادی

توریستی نیمه فوری

توریستی فوری

20 روز کاری

15 روز کاری

10 روز کاری

اصل پاسپورت + 2قطعه عکس 6*5 + مشخصات فردی+ تسویه کامل

جهت ریجستر در ترکمنستان رزرو هتل و ارائه 2 قطعه عکس 6*5 الزامی است

در صورت داشتن ویزای قبلی ترکمنستان در پاسپورت قبلی، حتما کپی آن ارسال شود.

ویزای ترکمنستان به مقصد شهر عشق آباد می باشد جهت سفر به شهر های دیگر ترکمنستان

نام شهر مورد نظر هنگام درخواست ویزا باید به صورت کتبی قید شود. مرز ورودی از باجگیران می باشد

حضور مسافر در ایران الزامی است.

چین  

توریستی گروهی عادی

توریستی گروهی انفرادی

تجاری انفرادی عادی

تجاری انفرادی فوری

تجاری 6ماهه عادی مولتی

تجاری 6ماهه فوری مولتی

تجاری یکساله عادی

تجاری یکساله فوری

8 روز کاری

6 روز کاری

…………..

………….

10 روز کاری

8 روز کاری

10 روز کاری

8 روز کاری

حضور مسافر در ایران الزامی است

اصل پاسپورت (داشتن 3 صفحه خالی الزامی است)+حتما 2 قطعه عکس رنگی 4*6 تمام رخ

با زمینه سفید  بدون عینک (عکس ارسالی باید کاملا با عکس پاسپورت منطبق باشد)+ کپی

شناسنامه صفحه اول و دوم یا نام همسر و فرزندان و در صورت مجرد بودن نام پدر و مادر+

مشخصات کامل فردی(آدرس منزل و محل کار با شماره ثابت و همراه (ذکر کدپستی الزامی است)+

تمکن مالی به انگلیسی حداقل 10 میلیون تومان با مهر برجسته و اصل امضای متصدی بانک+تسویه کامل

جهت ویزای 6ماهه باید دو ویزای قبلی در پاسپورت باشد. ویزای گروهی حداقل 5 نفر می باشد

مسئولیت صدور بلیت و رزرو هتل و… قبل از صدور ویزا به عهده مسافر میباشد و این آژانس

هیچگونه مسئولیتی ندارد.

اگر لیبل هر ویزای قبلی از پاسپورت جدا شده باشد مسافر بلک لیست خواهد شد.

هنگ کنگ img16334512 ویزای توریستی 60 روز کاری  

اسکن رنگی پاسپورت با اعتبار حداقل 8 ماه + تمکن مالی بالای 10 میلیون تومان(هم ریال و هم دلار)به

انگلیسی+ گواهی اشتغال به کار به انگلیسی با قید سمت و حقوق ماهانه به دلار و تاریخ شروع کار+دو

قطعه عکس4*6 زمینه سفید+کپی ویزاهای قبلی هنگ کنگ(در صورت موجود بودن)+ کپی پرینت پرواز

مسافر

 

هند 708corsi

14 روزه عادی

14 روزه فوری

15 روز کاری

یک هفته کاری

 شناسنامه ایرانی
کپی از تمام صفحات

 گذرنامه
اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.

 دو قطعه عکس رنگی در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.
توجه: در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک درخواست‌کننده موجود باشد.

 آدرس محل سکونت، شغل و محل کار متقاضی به صورت کامل و دقیق

 بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد هند

 رزرو قطعی هتل برای مدت اقامت مورد نظر

فرم مشخصات فردی برای هر متقاضی که باید تکمیل شود

تایلند    thai-flag

عادی سینگل

6 ماهه مولتی

3-4 روز کاری

اصل پاسپورت +یک قطعه عکس تمام رخ رنگی 4*3+ کپی شناسنامه+ کپی کارت ملی+

مشخصات فردی+آدرس ایمیل مسافر+پرینت مانده حساب+ رزرو هتل+ بلیت+ تسویه کامل

حضور مسافر در ایران الزامی است

در صورت عدم صور ویزا ، هزینه پرداخت شده توسط سفارت مسترد نخواهد شد.

سنگاپور  231188141524666127221218363716817182102157 2 ماهه توریستی دبل عادی 20-15 روز کاری

اسکن رنگی عکس و پاسپورت با فرمت JPG در یک فایل برای هر مسافر جداگانه+ واچر هتل حقیقی و رزرو بلیت+

تسویه کامل(دوبار ورود یعنی در هر بار ورود 14 روز اقامت)

صدور ویزای دبل منوط به تشخیص اداره IMMIGRATION سنگاپور خواهد بود

تحویل ویزا در دفتر مالزی یا ایران می باشد

عراق   flag_of_iraq_1963-1991_flag_of_syria_1963-1972-svg یک ماهه توریستی 4 روز کاری

اصل پاسپورت+2قطعه عکس 4*3 +تسویه کامل

حضور مسافر در ایران الزامی است

برزیل   2154_xy2163 ویزای توریستی عادی

20 تا 25 روز کاری

 

از همه‌ی مدارک باید یک سری کپی موقع تحویل پرونده موجود باشد. اصل مدارک بعد از مطابقت به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت برزیل خواهد ماند.
کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده و به تائید وزارت امور خارجه رسیده باشد.

 شناسنامه ایرانی.

 گذرنامه
اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده است، تهیه کنید.

 سه قطعه عکس رنگی در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.
توجه: در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.

 آدرس محل سکونت، شغل و محل کار متقاضی به صورت کامل و دقیق.

 در صورت اشتغال به کار، مدارکی که نشان‌گر شغل و اعتبار شغلی متقاضی باشد (مانند کپی روزنامه رسمی، پروانه کسب، گواهی اشتغال به کار به نام مسافر، میزان حقوق دریافتی، تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ رفت و برگشت)

 در صورت بازنشستگی از کار، گواهی بازنشستگی.

در صورت اشتغال به تحصیل در هر مقطعی، مدارکی که نشان دهد مشغول تحصیل در ایران هستید؛ مانند کارت دانشجویی معتبر و گواهی اشتغال به تحصیل.

اسناد رسمی منابع مالی، گواهی حساب بانکی به نام متقاضی با قید تاریخ افتتاح حساب (میزان موجودی همراه با صورت گردش حساب).

 اصل و کپی بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد برزیل.

 اصل و کپی واچر هتل برای کل مدت اقامت در برزیل.

بررسی مدارک به منظور صدور ویزا، حداقل یک هفته طول می‌کشد. گاهی ممکن است این زمان طولانی‌تر نیز باشد، ولی تا دو هفته بعد از تحویل مدارک معمولاً مشخص شده که شما واجد دریافت ویزای توریستی برزیل هستید یا نه.

 

 آفریقای جنوبی  101501619418223771791936897225197221110195  ویزای توریستی عادی  15 روز کاری  

همه مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده و از تمامی آن‌ها یک سری کپی موجود باشد. اصل مدارک بعد از بررسی بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت آفریقای جنوبی می‌ماند.

 شناسنامه ایرانی

 گذرنامه
اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده تهیه کنید.

 دو قطعه عکس رنگی در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.
توجه: در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.

 آدرس محل سکونت، شغل و محل کار متقاضی به صورت کامل و دقیق

 اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی:

  • برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
    · برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
    · برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
    · برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
    · برای مشاغل آزاد: ترجمه‌ی جواز کسب و یا کارت بازرگانی

مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت ارائه شود.

ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی

 بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد آفریقای جنوبی

 واچر هتل برای کل مدت اقامت

معمولاً بررسی مدارک و صدور ویزا حداقل دو هفته طول می‌کشد.

 

 فیلیپین    16220  ویزای توریستی عادی  10 روز کاری  

اصل پاسپورت + دو قطعه عکس+تاییدیه حساب بانک به لاتین مانده(10 میلیون)+واچر هتل و بلیط+حضور مسافر جهت مصاحبه 

 آذربایجان  518673123

 ترانزیت سینگل

ترانزیت دبل

یک ماهه عادی

یک ماهه فوری

سه ماهه سینگل

سه ماهه مولتی

1ساله 90 روز اقامت

1ساله 120 روز اقامت

1ساله 180 روز اقامت

 

3 روز کاری

3روز کاری

3 روز کاری

1 روز کاری

3 روز کاری

3 روز کاری

7 روز کاری

7 روز کاری

7 روز کاری

 

 گذرنامه
اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد.
دو قطعه عکس رنگی در ابعاد ۴*۳ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ فعلی متقاضی باشد.
 اندونزی  6438389  ویزای توریستی  7 تا 10 روز کاری  

اصل پاسپورت+ دو قطعه عکس 4 × 3 + کپی کارت ملی + کپی شناسنامه صفحه اول و دوم + گواهی حساب بانک به لاتین + بلیط + واچر هتل + چک ضمانت ده میلیون تومانی