سفارت انگلیس

 

حضور متقاضیان برای انگشت نگاری و ارائه مدارک برای تمامی انواع ویزای انگلیس الزامی می باشد. زمان انگشت نگاری حدود ۲۰ دقیقه طول خواهد کشید. با توجه به این که متقاضیان ویزای توریستی، تجاری و یا دانشجویی ملزم به دریافت برگه عبور هستند، حتما باید ۳ روز کاری در آنکارا یا استانبول حضور داشته باشند تا برگه عبور برایشان صادر شود اما متقاضیان ویزای اقامتی نیازی به ماندن بیش از یک روز ندارند.

 

 

این ویزا برای افردی که قصد گردشگری و یا بازدید از دوستان و بستگان خود در خاک انگلستان را دارند می باشد. برای دریافت این ویزا متقاضی باید از وضعیت شغلی و مالی نسبتا خوبی برخوردار باشد.

england-visa-uk-620x250

داشتن سابقه سفر به کشورهای حوزه شنگن، ژاپن، استرالیا و آمریکا می تواند برای اخذ این ویزا مفید باشد. در صورتی که متقاضی جهت اقامت خود دعوتنامه از فردی که در انگلستان زندگی می کند نداشته باشد می بایست رزرو هتل ارایه نماید. متقاضیانی که قبلا ویزای انگلستان نداشته اند فقط می توانند برای ویزای ۶ ماهه اقدام نمایند.

united-kingdom-england-visa-application-from-dubai

اما کسانی که در ۱۰ سال گذشته حد اقل یک ویزای توریستی ۶ ماهه داشته اند می توانند برای ویزای چند بار ورود (MULTIPLE) دو ساله اقدام نمایند. همچنین متقاضیانی که قبلا ویزای دو ساله داشته اند می توانند برای ویزای ۵ ساله اقدام کنند. لازم به ذکر است صدور ویزاهای فوق بر اساس صلاحدید افسر ویزا بوده و ممکن است مدت ویزا کمتر از مدت زمان درخواستی صادر شده و یا با صدور آن مخالفت شود که در هر دو صورت هزینه پرداختی به سفارت قابل استرداد نمیباشد.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی انگلستان
فرم سفارت انگلیس