اخبار

ویزای فرانسه

 

متقاضیان ویزای شنگن که قصد سفر به کشور فرانسه را دارند می توانند از خدمات ویزای فرانسه در شرکت نامیرا گشت استفاده نمایند. لازم به ذکر است متقاضی می بایست دارای حداقل شرایط یعنی دارا بودن شغل و مدارک مربوط به آن و همچنین دارا بودن حساب بانکی با موجودی مکفی جهت سفر به اروپا باشد.

نکات مهم :     

  • تهیه بیمه نامه مسافرتی به عهده شرکت نامیرا گشت میباشد.
  • حداقل یک سوم زمان اقامت مسافر در اروپا باید در کشور فرانسه بوده و به ازای آن هتل رزرو نماید.
  • تمامی مدارک متقاضی می بایست به زبان فارسی باشند.
  • همراه داشتن ۶۰ یورو در روز مصاحبه الزامی است.
  • پس از صدور ویزا به ازای هر نفر مبلغ ۵۰ میلیون تومان ضمانت نامه بانکی دریافت می گردد.
  • در صورت عدم صدور ویزا مبلغ ۵/۰۰۰/۰۰۰ ریال از هزینه ی دریافت شده کسر شده و الباقی مسترد می گردد.

ویزا استرلیا

استرالیا به دلیل تنوع زیستی و گیاهی فوق العاده و عجایب طبیعی بی نظیری که دارد در دنیا زبانزد است. تجربه سفر به استرالیا یک تجربه به یاد ماندنی است که قابل مقایسه با هیچ جای دیگری نخواهد بود. با اخذ ویزای توریستی استرالیا سفر خود را آغاز کنید و در این کشور شگفت انگیز گردش نمایید. استرالیا به علت آب و هوای معتدلی که داراست، کشوری چهار فصل محسوب می شود و در تمام طول سال پذیرای حضور گردشگران می باشد. اگر در طول تعطیلات سال نوی میلادی به استرالیا سفر کنید، فرصت تماشای جشن ها و فستیوال های داخلی بی نظیری که برگذار می شود را خواهید داشت.

در حال حاضر پروسه اخذ ویزای توریستی استرالیا با توجه به فراهم شدن امکان ثبت درخواست های ویزای توریستی به صورت آنلاین، بسیار کوتاه شده است. همچنین با توجه به این قابلیت شما می توانید بدون حضور پیدا کردن در سفارتاسترالیا، تمام مراحل اخذ ویزای توریستی استرالیا را پیگیری نمایید.

اگر هدفتان از سفر به استرالیا گردش، بازدید از دوستان و آشنایان، برگذاری قرارهای کاری یا حضور در کنفرانس باشد، به ویزای توریستی استرالیا نیاز پیدا خواهید کرد. برای اخذ ویزای توریستی استرالیاباید از طریق زیر گروه ۶۰۰ اقدام نمایید. مدت اعتبار ویزای توریستی استرالیا، که به صورت الکترونیکی صادر می شود، بین ۳ تا ۶ ماه و با توجه به درخواست متقاضی، متغیر است. پس از دریافت تایید ویزا از سوی سفارت، متقاضی می تواند به استرالیا سفر کند.

هدف از سفر به استرالیا:
همانطور که گفته شد متقاضیان برای گردش در استرالیا، بازدید از آشنایان و برگذاری دیدارهای کاری از ویزای توریستی استرالیا استفاده می کنند. متقاضیانی که موفق به اخذ ویزای توریستی استرالیا می شوند، اجازه کار یا حضور در دوره های آموزشی با مدت بیش از ۳ ماه نیستند. همچنین متقاضیان نمی توانند ویزای توریستی استرالیا را به انواع دیگر ویزاها یا اقامت دائم تبدیل نمایند.
ویزای توریستی استرالیا (زیرگروه ۶۰۰) به تعدادی زیر شاخه تقسیم می شود، که مهم ترین موارد آن عبارت است از:

ویزای گردشگری استرالیا:
اگر قصد گردش در استرالیا و بازدید از مناظر زیبای آن یا دیدار با والدین یا فرزندان خود را دارید، بهتر است برای این نوع از
ویزای استرالیا درخواست دهید.
برای این نوع ویزای استرالیا می توانید به صورت آنلاین از ایران اقدام نمایید. در صورتی که از ایران برای این نوع ویزای توریستی استرالیا اقدام کنید باید ۱۴۰ دلار استرالیا بپردازید؛ در حالی که اگر از استرالیا برای برای این نوع ویزای استرالیا اقدام نمایید هزینه شما ۳۴۰ دلار استرالیا خواهد شد. دارندگان این ویزای توریستی استرالیا اجازه کار نخواهند داشت. همچنین تحصیل با این ویزای استرالیا تا سقف ۳ ماه مجاز می باشد. به طور معمول متقاضیان به پلیس چک و معاینات پزشکی نیاز پیدا خواهند کرد. پلیس چک و معاینات پزشکی انجام شده یک سال اعتبار خواهند داشت. اعتبار این ویزا بین ۳، ۶ و ۱۲ ماه متغیر است.

ویزای توریستی فامیلی استرالیا:
برای دریافت این نوع ویزای استرالیا باید دعوت نامه ای از جانب یکی از دوستان یا آشنایان خود که در استرالیا ساکن هستند، دریافت کنید. یکی از مناسب ترین راه ها برای سفر به استرالیا دریافت ویزای توریستی فامیلی استرالیا می باشد. در این روش شخص دعوت کننده مبلغی بین ۵۰۰۰ تا ۱۵۰۰ دلار استرالیا نزد دولت استرالیا امانت می گذارد. این مبلغ پس از خروج شما از کشور استرالیا آزاد شده و فرد دعوت کننده امکان برداشت آن را خواهد داشت. برای این نوع ویزای استرالیا می توانید به صورت آنلاین از ایران اقدام نمایید. در صورتی که از ایران برای این نوع ویزای توریستی استرالیا اقدام کنید باید ۱۴۰ دلار استرالیا بپردازید. دارندگان این ویزای توریستی استرالیا اجازه کار نخواهند داشت. همچنین تحصیل با این ویزای استرالیا تا سقف ۳ ماه مجاز می باشد. به طور معمول متقاضیان به پلیس چک و معاینات پزشکی نیاز پیدا خواهند کرد. پلیس چک و معاینات پزشکی انجام شده یک سال اعتبار خواهند داشت. اعتبار این ویزا بین ۳، ۶ و ۱۲ ماه متغیر است.

ویزای توریستی بیزینسی استرالیا :
در صورتی که برای حضور در کنفرانس، برگذاری مصاحبه شغلی، انعقاد قرارداد کاری و مواردی همانند این را دارید، نیاز به درخواست برای ویزای توریستی بیزینسی استرالیا خواهید داشت. برای این نوع ویزای استرالیا می توانید به صورت آنلاین از ایران اقدام نمایید. در صورتی که از ایران برای این نوع ویزای توریستی استرالیا اقدام کنید باید ۱۴۰ دلار استرالیا بپردازید. اعتبار این ویزا بین ۳، ۶ و ۱۲ ماه متغیر است. به طور معمول متقاضیان به پلیس چک و معاینات پزشکی نیاز پیدا خواهند کرد. پلیس چک و معاینات پزشکی انجام شده یک سال اعتبار خواهند داشت. دارندگان این ویزای توریستی استرالیااجازه کار نخواهند داشت. همچنین تحصیل با این ویزای استرالیا تا سقف ۳ ماه مجاز می باشد. متقاضیانی که قصد شرکت در کنفرانس دارند، می توانند از طریق زیر شاخه های ۴۵۶ و ۴۵۹ نیز برای اخذ ویزای استرالیا اقدام نمایند. 

هزینه ی ویزای توریستی استرالیا:
از جولای ۲۰۱۵ هزینه بررسی پرونده های ویزای توریستی استرالیا ۱۴۰ دلار استرالیا، تعیین شده است. هزینه بررسی پرونده ها در صورت رد شدن درخواست مسترد نخواهد شد.
زمان رسیدگی ویزای توریستی استرالیا:
زمانی که طول می کشد تا درخواست ویزای توریستی استرالیا بررسی گردد، ۱ ماه است. اگرچه برای پرونده هایی که به صورت آنلاین ثبت شوند، این زمان به میزان زیادی کاهش می یابد.

مدارک لازم برای ویزای توریستی استرالیا

پرکردن فرم برای هر نفر مجزا  الزامی می باشد. از بین فرم های ۱۴۱۵، ۱۴۱۸ و ۱۴۱۹ باید یکی را پر نمایید. برای اطلاع از چگونگی تکمیل فرم با مشاوران خود مشورت نمایید.

پاسپورت متقاضی و همراهان الزامی می باشد. اگر برای بچه زیر ۱۸ سال که حداقل یکی از سرپرستان خود را همراه ندارد، درخواست پر می نمایید باید فرم های ۱۲۲۹ را پر کنید و رضایت نامه از طرف سرپرست بچه، همراه خود داشته باشید. اگر بچه زیر ۱۸ سالی که همراه شماست تحت تکلف فردی در استرالیا باشد، باید فرم ۱۲۵۷ را پر نمایید. یک قطعه عکس ۳٫۵*۴٫۵ با پس زمینه سفید که از شانه به بالا مشخص باشد، لازم می باشد. نام و نام خانوادگی خود را پشت عکس بنویسید. شناسنامه و کارت ملی متقاضی و همراهان متقاضی لازم می باشد. تصویر پاسپورت الزامی می باشد. اگر سفرهای دیگریداشته اید که در پاسپورت شما درج شده است، نیاز به تهیه تصویر آن ها دارید. پرینت حسابها، فیش حقوقی و مدارک مربوط به حساب بانکی مورد نیاز است. گواهی اشتغال به کار یا کارت دانشجوییو مدارکی که با فعالیت های فعلی شما مرتبط می باشد، مورد نیاز است. اگر با استفاده از دعوت نامه درخواست می دهید، نامه مربوطه و اطلاعات مربوط به دعوت کننده مانند اطلاعات حساب، مورد نیاز است. نسبت به تهیه مدارکی که نشان دهنده بازگشت شما از استرالیا میشود اقدام نمایید، به طور مثال:
نامه از کارفرما که نشانگر قصد بازگشت شماست.
نامه ثبت نام در دانشگاه یا مدرسه و…
سند اموال و دارایی هایی که در کشور خود دارید.
اگر درخواست سفر توریستی به استرالیا دارید، با دقت برنامه ی سفر خود را عنوان کنید. سند ازدواج (در صورت متاهل بودن) یا سند طلاق یا سند فوت همسر. مدارکی که نشان دهنده شرکت شما در بیزینس یا سمینار باشید. نامه دعوت نامه ای از سازمان مربوطه که شما را دعوت کرده است. جزئیات ثبت نام کنفرانس. نامه ای از طرف دعوت کننده که به بیان دلایل سفر شما می پردازد. به معرفی مهارتهای شغلی و تحصیلی خود بپردازید. از شغل فعلی و وظایفی که بر عهده شماست، بنویسید. در صورتی که شرکتی را خودتان تاسیس کرده اید اطلاعاتی مانند کد مالیاتی شرکت، شماره ثبت شرکت و گزارشهای سالیانه شرکت را فراهم نمایید. هنگامی که برای ویزای توریستی درخواست می دهید، فرم ارزیابی ویزای توریستی را تکمیل کنید.
اگر قصد مهاجرت به استرالیا  را دارید، اقدام از طریق درخواست ویزای توریستی استرالیا راه حل مناسبی نخواهد بود.

مدارک شناسایی:

کپی از تمام صفحات پاسپورت متقاضیان
یک قطعه عکس ۵/۴* ۵/۳ (در نظر داشته باشید که عکس باید کمتر از ۶ ماه گذشته و با پشت زمینه سفید باشد)
مدارک شناسایی با ترجمه رسمی از متقاضی و همراهان (در صورت تغییر نام، متقاضی باید سند رسمی مدارک تغییر نام خود را پیوست نماید.)
در صورتی که متقاضی به خدمت سربازی اعزام شده باشد می بایست مدارک رسمی خدمات خود وکارت پایان خدمت را پیوست نماید.

مدارک مالی و شغلی:

مدارک بانکی مبنی بر داشتن مبالغ کافی برای هزینه های سفر شامل پرینت بانک، نامه اشتغال به کار، فیش حقوقی و مدارک مالیاتی.
ارائه دعوتنامه در صورت بازدید از اقوام یا دوستان. در صورتی که فردی در استرالیا هزینه سفر شما را پرداخت می کند می بایست مدارک بانکی مبنی بر در اختیار داشتن مبالغ کافی برای ساپورت متقاضی را ارسال نماید.
ارائه رزرو هتل و بلیط
نامه اشتغال به کار، نامه مرخصی از محل کار
نامه اشتغال به تحصیل
مدارک مرتبط با اعضای درجه یک خانواده در ایران
اسناد ملکی

ویزای توریستی :

این ویزا مناسب کسانی است که قصد تفریح و سفر به استرالیا را برای مدت زمان حداکثر ۶ ماه دارند ولی ویزای توریستی مجوزی برای تحصیل یا اشتغال در خاک استرالیا محسوب نمی شود.

ویزای توریستی – دیدار خانواده:

این ویزا برای کسانی صادر می شود که قصد دیدار اعضای درجه یک خانواده خود را دارند. با این ویزا شما مجوز کار یا تحصیل در استرالیا را نخواهید داشت و حداکثر زمان استفاده از این نوع ویزا ۶ ماه می باشد.

ویزای توریستی – کاری:

ویزای توریستی کاری برای صاحبان مشاغل یا کسانی که قصد شرکت در همایش یا کنفرانس در استرالیا دارند صادر می شود. دارندگان این ویزا اجازه کار یا اقامت در استرالیا را ندارند.

پیکاپ کانادا

از اینکه شما درخواست خود برای ویزای کانادا را تکمیل می کنید، سفارت پس از مدتی درخواست شما را بررسی می کند. پس از دریافت جواب مثبت از سفارت کانادا در آخرین مرحله اخذ ویزای کانادا، شما باید پاسپورت خود را به سفارت کانادا تحویل دهید تا مهر ویزای کانادا در پاسپورت شما وارد شود. با توجه به بسته بودن سفارت کانادا در ایران، برای انجام این مرحله از روند اخذ ویزای کانادا شما باید به کشور دیگری سفر کنید. خیلی از مسافران با توجه به هزینه ها و سختی های این کار به خدمات پیکاپ کانادا روی می آورند. در این حالت شخص سومی با دریافت وکالت نامه  از مسافر، مراحل اخذ ویزای وی را پیگیری نموده و پاسپورت مهر شده را به مسافر برمی گرداند.

شرکت نامیرا با سابقه طولانی مدت در امر پیکاپ ویزا کانادا خدمات خود را در سه بخش ارائه می دهد.

پیکاپ ویزای مهاجرتی / غیر مهاجرتی

ما در شرکت نامیرا گشت خدمات پیکاپ ویزای ترکیه و پیکاپ ویزا در امارت را انجام می دهیم.

برای پیکاپ ویزای کانادا در ترکیه ما پاسپورت شما را روزهای یکشنبه و چهارشنبه ارسال می کنیم و پس از انجام کارهای اداری توسط سفارت کانادا، پاسپورت مهر خورده را در همین روزها به شما تحویل خواهیم داد. اگرچه برای این کار نمی توان زمان دقیقی تعیین نمود ولی به طور معمول کارهای شما دو هفته طول خواهد کشید.

برای پیکاپ ویزا در امارات ما هر روز پاسپورت های شما را ارسال می کنیم و پس از انجام کارهای اداری در همان روز پاسپورت مهر خورده را به شما تحویل خواهیم داد. قابل ذکر است روند این کار در امارات زمان بیشتری طول خواهد کشید و به همین دلیل ما پیکاپ ویزا در ترکیه را به شما پیشنهاد می کنیم.

ترول داکیومنت

ما درخواست های شما برای ترول داکیومنت را صرفا برای ترکیه انجام می دهیم. همانند خدمات ویزای مهاجرتی / غیر مهاجرتی، درخواست های شما یکشنبه و چهارشنبه ارسال می شود و پس از دریافت جواب در روزهای یکشنبه و چهارشنبه به شما تحویل داده خواهد شد. خدمات ترول داکیومنت معمولا حداکثر دو هفته طول خواهند کشید.

تمدید پاسپورت کانادایی

با توجه به قانونی که در سال  ۲۰۱۵ تصویب شد، برای درخواست پاسپورت کانادایی باید شخص درخواست کننده حضور داشته باشد و کارهای مربوطه را انجام دهد. اما پس از اعلام نتیجه درخواست تمدید پاسپورت، ما میتوانیم پاسپورت جدید را دریافت کرده و به شما تحویل دهیم.

ویزای مهاجرتی :
پرینت ایمیل سفارت
پاسپورت امضا شده
دو قطعه عکس ۵*۷ (مهر، تاریخ، آدرس و شماره عکاسی لازم می باشد)
قد و رنگ چشم
تکمیل صفحه ی آخر ایمیل سفارت (ایمیل شخص،آدرس،شماره تلفن)
امضای فرم وکالت نامه

ویزای غیر مهاجرتی :
پاسپورت با امضا
پرینت ایمیل سفارت
فرم وکالت نامه

با پاسپورت های معتبر و قدرتمند جهان آشنا شوید

وب‌سایت روزیاتو – فروغ بیداری: این فقط جلد پاسپورت ها نیست که در رنگ های گوناگون ارائه می گردد، بلکه اعتبار و قدرت روادید در کشورهای مختلف جهان نیز با هم فرق دارد.

در همین راستا، موسسه «پاسپورت ایندکس» که هر سال به رده بندی قدرتمندترین پاسپورت های جهان می پردازد، در ابتدای سال ۲۰۱۷ نیز گزارشی در این رابطه منتشر نمود که در آن خواهید دید معتبرترین پاسپورت امسال به شهروندان کشور آلمان تعلق دارد.

به دنبال رده بندی قدرتمندترین پاسپورت های جهان گفته شده که شهروندان آلمان به لحاظ برخورداری از امکان سفری آسان و ارزان به دیگر کشورها بدون نیاز به ویزا، قویترین پاسپورت جهان را دارند.

شهروندان آلمانی همچنین امکان سفر بدون ویزا به بحرین و لبنان را نیز دارا هستند. این امتیازی است که ۶۳ کشور دیگر از جمله آمریکا از آن برخودار نیستند. البته لازم به ذکر است که آلمانی ها برای سفر به کشورهایی همچون چین و استرالیا به ویزا نیاز دارند.

این در حالیست که بر اساس گزارشات منتشر شده در سال گذشته میلادی، کشورهای افغانستان، پاکستان و عراق به ترتیب نازل ترین جایگاه را در بین دیگر کشورهای جهان از این حیث به خود اختصاص داده اند. دارندگان پاسپورت افغانستان تنها می توانند به ۲۴ کشور بدون ویزا سفر کنند.

با این تفاسیر، در ادامه این مطلب، ۶ پاسپورت قدرتمند و معتبر جهان که ۲۵ کشور گوناگون را شامل می شود، برایتان انتخاب و معرفی کرده ایم. برای آشنایی با آن ها همراهمان باشید.
استرالیا: سفر به ۱۵۳ کشور بدون نیاز به ویزا

کره جنوبی: سفر به ۱۵۷ کشور بدون نیاز به ویزا

یونان: سفر به ۱۵۳ کشور بدون نیاز به ویزا

نیوزیلند: سفر به ۱۵۳ کشور بدون نیاز به ویزا

کانادا: سفر به 154 کشور بدون نیاز به ویزا

ایرلند: سفر به ۱۵۴ کشور بدون نیاز به ویزا

ژاپن: سفر به 156 کشور بدون نیاز به ویزا

پرتغال: سفر به 155 کشور بدون نیاز به ویزا

لوکزامبورگ: سفر به 155 کشور بدون نیاز به ویزا

اتریش: سفر به 155 کشور بدون نیاز به ویزا

بلژیک: سفر به 155 کشور بدون نیاز به ویزا

هلند: سفر به 155 کشور بدون نیاز به ویزا

ایتالیا: سفر به 156 کشور بدون نیاز به ویزا

ایالت متحده آمریکا: سفر به 156 کشور بدون نیاز به ویزا

انگلستان: سفر به 156 کشور بدون نیاز به ویزا

نروژ: سفر به 156 کشور بدون نیاز به ویزا

سوئیس: سفر به 156 کشور بدون نیاز به ویزا

اسپانیا: سفر به 156 کشور بدون نیاز به ویزا

فرانسه: سفر به 156 کشور بدون نیاز به ویزا

فنلاند: سفر به 156 کشور بدون نیاز به ویزا

دانمارک: سفر به 156 کشور بدون نیاز به ویزا

سنگاپور سفر به 157 کشور بدون نیاز به ویزا

سوئد: سفر به 157 کشور بدون نیاز به ویزا

آلمان: سفر به 158 کشور بدون نیاز به ویزا

افزایش پروازهای کیش

در مسیرهای داخلی، در آبان‌ماه سال 1395 نسبت به مدت مشابه سال گذشته، تعداد پروازها، حدود 36 درصد و تعداد مسافران جابه‌جا شده، معادل 59 درصد افزایش داشته است.

همچنین در این دوره تعداد پروازها در مسیرهای داخلی مرتبط با جزیرۀ ‌‌کیش شامل پروازهای ورودی و خروجی‌‌ 29 درصد و تعداد مسافران،‌ 52 درصد افزایش یافته است و این در صورتی است که تعداد پروازها و مسافران در مسیرهای داخلی غیر از کیش نیز به ترتیب 45 و 68 درصد افزایش داشته است‌.

در آبان ماه سال‌ جاری نسبت به مدت مشابه در مسیرهای غیر کیش اعم از داخلی و بین‌المللی تعداد پروازها و مسافران جابه‌جا شده به ترتیب 63 و 85 درصد افزایش یافته است.

فرودگاه جزیره کیش، با نشست و برخاست 1752 پرواز و اعزام و پذیرش، تعداد 207 هزار و 292 مسافر در آبان امسال هفتمین فرودگاه پرتردد کشور است و از این رقم‌ 52 درصد پروازها و 48 درصد جابه‌جایی مسافران در مسیر جزیره کیش، توسط شرکت هواپیمائی کیش انجام شده است.

در این ماه نسبت به مدت مشابه سال گذشته تعداد نشست و برخاست پروازهای داخلی فرودگاه جزیره کیش، ‌9 درصد و اعزام و پذیرش مسافر‌ 24 درصد افزایش یافته است.

کنوانسیون بین‌المللی راهنمایان گردشگری

هفدهمین کنوانسیون بین‌المللی راهنمایان گردشگری با حضور رییس جمهور و دبیرکل سازمان جهانی جهانگردی ملل متحد تا دقایقی دیگر آغاز می‌شود.

ایران از ششم بهمن ماه میزبان بزرگترین گردهمایی راهنمایان گردشگری جهان است که این رویداد هر دو سال یک‌بار در یکی از کشورهای عضو فدراسیون جهانی راهنمایان برگزار می‌شود.

در گردهمایی امسال نزدیک به ٣٠٠ راهنما و گردشگر خارجی در کنار شماری از راهنمایان ایرانی شرکت کرده‌اند که امروز (شنبه) در تهران زنگ آغاز هفدهمین کنوانسیون را با همراهی دبیرکل سازمان جهانی جهانگردی ملل متحد، رییس جمهور روحانی و رییس فدراسیون جهانی راهنمایان به صدا در می‌آورند.

تعدادی از این راهنمایان پیش از حضور در تهران به شهرهای قزوین، زنجان و همدان سفر کردند. آرش نورآقایی – رییس هیات مدیره کانون سراسری انجمن‌های صنفی راهنمایان گردشگری – گفته است: بیشتر این راهنمایان که اکنون در کشورمان حضور دارند، پیش از سفر دچار ایران‌هراسی بودند.

راهنمایان خارجی با همراهی راهنمایان ایرانی پس از چهار روز در تهران و برگزاری نشست و گشت راهی شهرهای کاشان، اصفهان و شیراز خواهند شد.

بعدازظهر امروز نیز نشست رقابتی بین کاندیداهای میزبانی این کنوانسیون در دو سال آینده برگزار خواهد شد.

 

افتتاح ایستگاه مترو فرودگاه امام تا پایان سال

مدیر عامل شرکت  مترو تهران از افتتاح ایستگاه مترو فرودگاه امام خمینی تا پایان سال خبر داد.این ایستگاه در خط 1 متروی تهران به سمت شهر پرند قرار داردو قرار است یکی از زیباترین ایستگاه های مترو تهران باشد.

برنامه های ارمنستان برای گردشگران ایرانی

کمیته دولتی گردشگری ارمنستان تصمیم گرفته  برای گردشگران ایرانی در تعطیلات نوروز برنامه های راهنمایی به زبان فارسی اجرا  کند و از این تجربه برای آینده بهره خواهد گرفت.از جمله انتشار مجله فارسی جهت ارائه به گردشگران ایرانی هنگام ورود به ارمنستان و نصب بنرهای اطلاع رسانی با شماره تماس اضطراری از جمله دستورهای در دست بررسی است.

ارمنستان حدودا 30 هزارکیلومتر مربع مساحت و3 میلیون نفر جمعیت دارد  و با ترکیه، ایران،  آذربایجان و گرجستان هم مرز است.

قرارداد 100 فروند هواپيماي ايرباس امضا شد

قرارداد 100 فروند هواپيماي ايرباس امضا شد
 
مدير روابط عمومي سازمان هواپيمايي كشوري گفت: عصر روز پنجشنبه دوم دي ماه قرارداد خرید یکصد فروند هواپیمای ایرباس توسط فرهاد پرورش مدیرعامل شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی و فابریس بریژیه (Fabrice Bregier) مدیرعامل و مدیر اجرایی ایرباس امضاء شد.

رضا جعفرزاده اظهارداشت: ایران ایر و ایرباس قرارداد برای خرید 46 فروند A320 Family و 38 فروند A330 Family و 16 فروندA350 XWB  امضاء کردند.

وي با بيان اينكه اين قرار داد بخش هاي ديگري از جمله آموزش خلباني و ترافيك هوايي را شامل مي شود افزود: براساس قرار داد صورت گرفته اولين هواپيماي ايرباس 321 اين شركت قبل از ايام نوروز امسال تحويل داده مي شود و اين قرار داد حاكي از آن است كه 7 الي 8 فروند اين هواپيماها در سال 2017 ميلادي تحويل شود.

به گفته مدير روابط عمومي سازمان هواپيمايي كشوري، 15 تا 20 درصد قرارداد توسط هما در طول 10 سال پرداخت خواهد شد و 80 الي 85 درصد آن از طريق فاينانس تامين مالي مي شود.

جعفرزاده تصريح كرد: مجموع هواپيماهايي كه هما با دو كمپاني بوئينگ و ايرباس  امضا كرده 180 فروند است كه اين دو شركت تعهد كرده اند در طول 10 سال تحويل هما بدهند.

فاز اول سامانه الكترونيكي سازمان هواپيمايي كشوري

فاز اول سامانه الكترونيكي كميته هوانوردي سازمان هواپيمايي كشوري راه اندازي شد

 
فاز اول سامانه الكترونيكي كميته هوانوردي در صدور و تمديد مجوز بهره برداري دفاتر خدمات بار هوايي راه اندازي شد.

روابط عمومي سازمان هواپيمايي كشوري اعلام كرد: براي رفاه حال متقاضيان و به منظور سهولت دسترسي به خدمات دولت الكترونيك، متعاقب تلاشهاي صورت گرفته در تهيه سيستم هاي خدمات الكترونيك، فاز اول سامانه الكترونيكي كميته هوانوردي به منظور تكريم متقاضيان دفاتر خدمات بار هوايي، راه اندازي شد.

برهمين اساس كليه مراحل پيگيري در صدور و تمديد موافقت اصولي و مجوز بهره برداري از طريق سامانه صورت خواهد پذيرفت.

از آنجا كه اين سامانه در رديف خدمات در سايت سازمان قابل دستيابي است لذا از اين پس جز در مواردي كه به متقاضيان از طريق سامانه مذكور اطلاع رساني خواهد شد، توصيه مي شود به جاي مراجعه حضوري از طريق سامانه مذكور اقدام كنند.

صفحه ۱ از ۲۱۲